Start

MTF är en sektion i Svenska Läkaresällskapet.
MTF – Svensk Medicinteknisk Förening är en ideell förening med inriktning inom områdena medicinsk teknik, medicinsk fysik och biofysik.

Vision: Svensk Medicinteknisk Förening är den naturliga mötesplatsen och en stark röst för medicinteknik i samhället.

ORDFÖRANDEN HAR ORDET

Ordförandebrev höst

Publicerad:
Så fantastiskt skönt att få vila sig under sommarsemestern! Jag har njutit och återhämtat alla krafter. Hoppas ni alla haft det soligt och möjlighet att göra något som ni tycker är kul. Anmälan till MT-dagarna i Linköping 2-3 oktober är i full gång.

AKTUELLT

– Det kommer att bli en otroligt tuff match, säger anfallaren Marcus Berg.

Styrelsen för Sveriges kommuner och landsting,SKL föreslår en samverkansmodell för införande av ny medicinteknik

Publicerad:
Tidningen Dagens Medicin skriver i en artikel:Vid  möte v 35 beslutade SKL att rekommendera regionerna att ta fram en samverkansmodell för medicintekniska produkter. Förslaget är att modellen ska förberedas under detta år och gå i drift från och med 2020.Tanken är att regionerna på samma sätt som man samverkar när det gäller ordnat införande av nya läkemedel ska samarbeta kring ny medicinteknik.
Janne Andersson ser bara fördelar med ett besök i solen.

Du har väl inte missat att det är dags för anmälan till Medicinteknikdagarna 2019?

Balakov avgår efter rasistskandalen Publicerad:
2-3 oktober är det dags för årets upplaga av Medicinteknikdagarna. I år är vi i Linköping. 35 företag har anmält sig till utställningen och 113 abstract har kommit in. MTF anordnar även kurser i samband med MTD, läs mer om dessa nedan.
7 juni: Malta, 3–0, 90 minuter.
Så laddar landslaget inför EM-kvalet

Health Tech Pitch Day

Janerik Henriksson/TT Publicerad:
Sällsynt Milrams cykelkit 2 XL.Cycle Jersey och shortsFör tredje året i rad arrangeras Health Tech Hub och Health Tech Pitch Day den unika mötesplatsen som gör nedslag i både Almedalen och Stockholm under 2019.​ Under Almedalsveckan var health tech en snackis och det är tydligt att nätläkarna väcker debatt i samhället.Läs mer/boka in dig under fliken kommande konferenser  RARE moulinet gjutning av Abu Garcia 601 B-modellen The Original s Handes Froght 65533ire,65533rie limit 65533;, 65533;,
Ovisst i superettankvalet efter 1–1-matcher

Medtech4Health Innovation award

Publicerad:
Årets vinnare av ära och 100 000 kr i Medtech4Health Innovation Award är läkarna Thomas Drevhammar, Kjell Nilsson, Snorri Donaldsson och Baldvin Jonsson på de två enheterna Anestesi och IVA, Östersunds sjukhus och Neonatologi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

SENASTE INLÄGG

Måndag: Sverige–Färöarna, Malta–Norge, Spanien–Rumänien (samtliga 20.45).

Sällsynt Vintage 2pc Glass Fly Rod 8'Fly Fishing Rod

Publicerad: Kategori: Nyheter
Tisdag kväll var ljudvolymen intensiv i Hälsodalen när patienter, näringslivsrepresentanter, akademiker och innovationspolitiker samlades för att diskutera Patient 2025. Minglet arrangerades av Swedish Medtech, MTF och Medtech4Health. Sällsynta Gunnison Special Bamboo 3 Pjäs Extra Tip Fly Fishing Rod 9,25 ft RARE World Jerseys Cykla Cykel PANCO VILLA TEQULA herrar XX- Large 44 NWOT
Janne Andersson ser bara fördelar med ett besök i solen.