Start

MTF är en sektion i Svenska Läkaresällskapet.
MTF – Svensk Medicinteknisk Förening är en ideell förening med inriktning inom områdena medicinsk teknik, medicinsk fysik och biofysik.

Vision: Svensk Medicinteknisk Förening är den naturliga mötesplatsen och en stark röst för medicinteknik i samhället.

ORDFÖRANDEN HAR ORDET

Ordförandebrev höst

Publicerad:
Så fantastiskt skönt att få vila sig under sommarsemestern! Jag har njutit och återhämtat alla krafter. Hoppas ni alla haft det soligt och möjlighet att göra något som ni tycker är kul. Anmälan till MT-dagarna i Linköping 2-3 oktober är i full gång.

AKTUELLT

Det kan bero på lite olika saker:

Styrelsen för Sveriges kommuner och landsting,SKL föreslår en samverkansmodell för införande av ny medicinteknik

Publicerad:
Tidningen Dagens Medicin skriver i en artikel:Vid  möte v 35 beslutade SKL att rekommendera regionerna att ta fram en samverkansmodell för medicintekniska produkter. Förslaget är att modellen ska förberedas under detta år och gå i drift från och med 2020.Tanken är att regionerna på samma sätt som man samverkar när det gäller ordnat införande av nya läkemedel ska samarbeta kring ny medicinteknik.
4) Gå till din e-post och verifiera din e-postadress

Du har väl inte missat att det är dags för anmälan till Medicinteknikdagarna 2019?

Du laddar ner vår app Sydsvenskan E-tidning via  Publicerad:
2-3 oktober är det dags för årets upplaga av Medicinteknikdagarna. I år är vi i Linköping. 35 företag har anmält sig till utställningen och 113 abstract har kommit in. MTF anordnar även kurser i samband med MTD, läs mer om dessa nedan.
(kl 6:30-17 mån-fre, kl 7-13 lör-sön)
Hur handlar jag på shoppia.se?

Health Tech Pitch Day

Vilka enheter fungerar era appar på? Publicerad:
UTG 3.8 ITA röd grön CQB Dot Sight med Integral Mount (Leapers)För tredje året i rad arrangeras Health Tech Hub och Health Tech Pitch Day den unika mötesplatsen som gör nedslag i både Almedalen och Stockholm under 2019.​ Under Almedalsveckan var health tech en snackis och det är tydligt att nätläkarna väcker debatt i samhället.Läs mer/boka in dig under fliken kommande konferenser  STÖRTO PULSANTIERA FRIZionE PER MOTO GARMIN FärgADO SERIE RAM-B-174-GA27U
Vad är nyhetsbrevet "Dygnet runt"?

Medtech4Health Innovation award

Publicerad:
Årets vinnare av ära och 100 000 kr i Medtech4Health Innovation Award är läkarna Thomas Drevhammar, Kjell Nilsson, Snorri Donaldsson och Baldvin Jonsson på de två enheterna Anestesi och IVA, Östersunds sjukhus och Neonatologi vid Karolinska Universitetssjukhuset i Stockholm.

SENASTE INLÄGG

För att skriva ut ditt intyg gör så här:
4) Välj period som uppehållet ska vara
Hur bokar jag en dödsannons, dödstack eller in memoriam?

Säker hoppbar gymnastik 4 Vik lätt Fastighetsmat 8ft4ft50mm

Publicerad: Kategori: Nyheter
Stort tack till alla som bidrog till årets MT dagar. För att se ett samadrag av dessa 2 dagar har vi gjort ett axplock av vad som hände. Reportage från dagarna För ytterligare dokumentation från MT dagarna kan du gå in under fliken MT dagarna på startsidan.
Beställ prenumeration

UTG Taktisk OP-1 Bipod Picatinny och Swivel Study Mount Rubber Feet

Publicerad: Kategori: Nyheter
Tisdag kväll var ljudvolymen intensiv i Hälsodalen när patienter, näringslivsrepresentanter, akademiker och innovationspolitiker samlades för att diskutera Patient 2025. Minglet arrangerades av Swedish Medtech, MTF och Medtech4Health. UTG Universal Picatinnny Weaver Ringar 30mm - RGWM-30M4 KOPPLINGSFÖRFARANDE FÖR T3-SYSTEMET CROSFIT typu T.R.X
4) Gå till din e-post och verifiera din e-postadress